Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Georgialainen keittiö – TÄYNNÄ

Sanonta kuuluu, että georgialaiset elävät syödäkseen. Täyteläisessä ruoassa käytetään runsaasti kasviksia, mausteita, yrttejä, juustoa ja pähkinöitä.

Kurssikerran aikana valmistetaan mm. Lobio-muhennosta, badrijani-rullia ja hatsapuri-leipää. Tule kokemaan, oppimaan ja ihastumaan gruusialaiseen keittiöön.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saa käyttöön paikan päältä.
Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään kurssille, voit pyytää jonkun muun tilallesi.

Lisätietoja: olga.aula@martat.fi

Aloitusaika
13.02. klo 17:00
Lopetusaika
13.02. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
40 €-50 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu