Ladataan Tapahtumat

Gluteenitonta juurileipää

Opi leipomaan maukasta, rapeakuorista ja hyvinsäilyvää hapanjuurileipää gluteenittomasti!

Kurssilla leivotaan erityyppisiä leipiä muun muassa tattarista, riisijauhosta, teffistä ja gluteenittomista kaurajauhoista.

Illan aikana opettelemme juurileivonnan saloja niin teoriassa kuin käytännössäkin. Mukaan kurssilta saat gluteenittoman taikinajuuren, jolla leivän leipominen onnistuu myös kotona. Valmistamme myös pientä iltapalaa yhteiseen pöytään. Kurssilla käytettävä juuri on valmistettu riisi- ja tattarijauhoista.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, leivontaohjeet ja ruokailun.

Lisätietoja: katri.pellikka@martat.fi

Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saa käyttöön paikan päältä.
Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään kurssille, voit pyytää jonkun muun tilallesi.

Huom! Ilmoittautuminen aukeaa ensin jäsenille 15.11. ja muille 1.12.

Liput

15 available
Gluteeniton juurileipä, jäsenhinta30.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
08.02.2018 klo 17:00
Lopetusaika
08.02.2018 klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. 00180 Helsinki
Hinta
30 € - 40 €
Tapahtuman tyyppi
, , , , , ,
Jaa sivu