Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Georgialainen keittiö

Sanonta kuuluu, että georgialaiset elävät syödäkseen. Täyteläisessä ruoassa käytetään runsaasti kasviksia, mausteita, yrttejä, juustoa ja pähkinöitä. Georgialainen ruoka on monipuolista, värikästä ja maukasta.

Georgialaisella ruokakurssilla valmistetaan illan aikana mm. Lobio-muhennosta, badrijani-rullia ja hatsapuri-leipää. Tule kokemaan, oppimaan ja ihastumaan gruusialaiseen keittiöön.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.

Lisätietoja kurssista: marjo.ranta@martat.fi

Aloitusaika
11.10. klo 17:00
Lopetusaika
11.10. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
40 € - 50 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu