Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helmikuun PM-kässäilta: Patalappuja

Patalappuja – virkaten, neuloen, koukuten, ommellen

1.2. klo 17-19 promartat kokoontuvat Ateneum Bistroon (Ateneum, Kaivokatu 2) ProMarttojen käsityömartan KässElinan johdolla oppimaan uusia ja kertaamaan vanhoja patalapputekniikoita Marttaliiton teemavuoden merkeissä.

Ota mukaasi lankaa/lankoja, joista haluat tehdä patalapun, ota myös langanloput. Hyvää lankaa tähän on esim. 7 veljestä tmv. 
Ota lisäksi lankaan sopivat puikot tai virkkuukoukku.
Myös KässElinalla on mukanaan lankoja, puikkoja ja koukkuja, joilla pääset alkuun.

Jos haluat opetella onteloneuleen tekemistä, varaa mukaan kahta eriväristä lankaa (7 veljestä käy tähänkin!) ja numeroa pienemmät puikot kuin normaalisti. Pyöröpuikot sopivat hyvin. Onteloneuleesta syntyy ihania patalappuja sekä lämpimiä lapasia!
Jos mieluummin ompelet, ota kangasta, sakset ja nuppineuloja mukaan; farkkukangas sopii! Jos kangas on ohutta, vanhasta pyyhkeestä saa sopivan täytteen patalapullesi.


HUOM! Testaamme tässä tapahtumassa martat.fi-sivujen ilmoittautumisjärjestelmää, jossa paikka/lippu siirretään ensin ostoskoriin ja kuitataan kassalla.
Muista
1) valita ”lippujen määrä” (=1) alla ja
2) täyttää yhteystiedot molemmissa vaihessa – ensin ilmoittautumiseen ja sitten ”kassalle” – myös näissä ilmaisissa tapahtumissa.
Sähköpostiin tuleva vahvistus on automaattinen ja poikkeaa aikaisemmasta. Jos et saa vahvistussähköpostia, tarkista roskakori. Viestin lähettäjä on Martat, ja otsikko Martanpuoti lippusi.

Jos haluat peruuttaa tehdyn ilmoittautumisen, lähetä sähköpostia promartat@hotmail.com

 

Liput

20 saatavilla
Helmikuun PM-kässäilta1.2. klo 17-19 kokoonnutaan Ateneum Bistroon (Ateneum, Kaivokatu 2) ProMarttojen käsityömartan KässElinan johdolla oppimaan uusia ja kertaamaan vanhoja patalapputekniikoita Marttaliiton teemavuoden merkeissä.

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Sijainti kartalla

Aloitusaika
01.02.2018 klo 17:00
Lopetusaika
01.02.2018 klo 19:00
Paikka
Kaivokatu 2 00100 Helsinki
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu