Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi, Maistuvat kyläjuhlat, Marttakeskus Joensuu

Koulutus on tällä hetkellä täynnä. Myös koulutuksen paikka on muuttunut eli uusi paikka on Riveria, Niskalan auditorio, Niskakatu 17, Joensuu. Varasijalle voit ilmoittautua soittamalla tai sähköpostilla: p.050 448 3321 tai tiina.anola-pukkila@martat.fi.

Hygieniaosaamiskoulutus klo 9.30–14 ja testi klo 14.15–15. Testin uusintamahdollisuus klo 15 jälkeen.

Koulutus on tarkoitettu Maistuvat kyläjuhlat -hankkeessa kyläjuhlia järjestäville sekä muille kylätoimijoille ym., joille hygieniapassista on hyötyä kylän tapahtumien ruokajärjestelyissä. Aiheeseen kannattaa tutustua etukäteen, pelkkä yhden päivän koulutus ei välttämättä riitä testistä läpi pääsemiseen. Helppolukuinen ja käytännönläheinen materiaali löytyy osoitteesta: www.lupakokata.fi. Opiskelumateriaalia löytyy Eviran nettisivuilta: www.evira.fi -> Elintarvikkeet -> Hygieniaosaaminen. Eviran sivuilta löytyy myös kaksi mallitestiä ja niihin oikeat vastukset, jolla osaamistaan voi testata.

Koulutus on osallistujille muuten maksuton, mutta varaa mukaan 6 euroa käteistä testimaksua varten, maksu suoritetaan käteisenä suoraan kouluttajalle (sekä mahdollinen uusintatesti 9 euroa). Testissä pitää olla mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus. Kahvit tarjotaan osallistujille, lounastauolla (n. ½ tuntia) omakustanteinen ruokailu. Jokaisesta ryhmästä olisi hyvä lähteä koulutukseen ainakin pari, kolme hygieniapassin suorittajaa. Tämä tulevaisuutta varten, vaikka kylällä passillisia jo olisikin (useampikin on tervetullut).

Laita lisätietoja-kenttään kyläsi nimi.

Sijainti kartalla

Et voi ostaa lippuja, koska tapahtuma on jo ollut.
Aloitusaika
19.05.2018 klo 09:30
Lopetusaika
19.05.2018 klo 15:00
Paikka
Niskakatu 17 Joensuu
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu