Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmoittautuminen teatteriretkelle päättyy 10.9.

Sunnuntaihin 10.9. mennessä on ilmoittauduttava sitovasti mukaan teatteriretkellemme EI HUONO – Porista Pariisiin -teatterinäytökseen Kuopion Kaupunginteatteriin. Näytös on lauantaina 7.10. klo 18 Minna-näyttämöllä. Lipun hinta 31 euroa ja eläkeläisille lippu on 28 euroa. Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin mennessä Kirsikalle. Alla lisätietoa näytöksestä.
———————————————
EI HUONO – Porista Pariisiin

Merkittävän uran taiteen parissa tehnyt Jorma Uotinen on pääroolissa draamakonsertissa, joka kantaa nimeä EI HUONO. Esitys kertoo Jorma Uotisen kiehtovasta elämästä, sen eri vaiheista, taipaleen hienoista ja vaikeistakin hetkistä todenmakuisesti. Tarina kuljettaa Porista Pariisiin ja tunnelmasta toiseen, ilolla ja ironialla unohtamatta elämän traagisia sävyjä.

Draamakonsertissa huokuu taiteilijan intensiivinen läsnäolo. Elämänkerta on koskettava, lämmin ja hauska, sillä Jorma kuljettaa taitavasti tarinaa. Tunnelma on käsinkosketeltavaa, yleisö seuraa jokaista liikettä, sanaa…yllätyksellinen ja muuntautumiskykyinen Jorma antaa esityksessä enemmän kuin moni uskaltaa odottaa. Intensiivisyyttä lisää laulaja-näyttelijä Helena Lindgren ja viimeisen silauksen esitykselle antaa Trio Avec – piano, sello ja harmonikka maustavat esityksen täydelliseen huippuunsa.

Lauluilla on keskeinen osuus; kuulemme mm. kappaleet La vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love ja monia muita.

Draamakonsertti ja Uotisen ainutlaatuinen persoona yhdistyvät unohtumattomaksi illaksi!

– ”Suomi minut synnytti ja maailma imetti!”

Miksi tulla katsomaan draamakonserttia?
No, koska se ei ole huono!

Esiintyjät:
Jorma Uotinen
Helena Lindgren
sekä
Trio Avec
Jari Hakkarainen, piano
Petri Ikkelä, harmonikka
Helena Plathan, sello

Käsikirjoitus:
Taina West, Maarit Pyökkäri, Jorma Uotinen
Ohjaus:
Maarit Pyökkäri

Aloitusaika
04.09.2017 klo 12:00
Lopetusaika
10.09.2017 klo 12:00
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu