Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iloa Omasta Kylästä -tapahtuma

Muistathan tulla su 10.9. klo 12-15 mukaan kyliemme Iloa Omasta Kylästä -tapahtumaan Ilveskasinolle. Liitteenä mainos tapahtumasta ja se löytyy myös viimeisimmän Eteläkuopiolainen -lehden takakannesta. Perheiden miespuolisia varmasti kiinnostaa nähdä mageita menopelejä.

Kylätapahtumassa meillä on tilaisuus hankkia varoja toimintaamme myyjäistuotteilla. Otathan yhteyttä, jos sinulla olisi antaa jotain myytäväksi yhdistyksen hyväksi tai vaihtoehtoisesti arpajaispalkinnoksi tapahtumaan. Myytävät tuotteet voisivat olla esimerkiksi leivonnaisia (tuoteselosteilla), puhdistettuja marjoja tai sieniä, omenoita, kotitekoisia säilykkeitä, käsitöitä jne. Arpajaiset ovat ilmaiset kaikille tapahtumaan osallistuvillle. Arpajaistavarat pitäisi olla tiedossa torstaina.

Yhdistyksemme ja muiden yhdistysten toimintaa esitellään tapahtumassa jaettavilla esitteillä. Osallistumme myös kahvion hoitoon ja muihin tarvittaviin järjestelyihin, joten jos sinullla on aikaa antaa työpanos järjestelyihin, ilmoita miten olisit käytettävissä. Tärkeintä on kuitenkin että osallistumme tapahtumaan perheinemme tavalla tai toisella!

Sijainti kartalla

Aloitusaika
10.09. klo 12:00
Lopetusaika
10.09. klo 15:00
Paikka
Kurkimäentie 17 70870 Kuopio
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu