Ladataan Tapahtumat

John Nurmisen säätiön museo ja Puhdas Itämeri-työ 8.10.2018

Paikka: Pasilankatu 2

Kun muovi valtaa maailman meriä, mikä on Itämeren tilanne? Tästä ProMartat ottaa selvää tekemällä John Nurmisen säätiön kokoelma- ja museokierroksen. Samalla kuulemme John Nurmisen säätiön puhdas Itämeri-työstä.

Tilaisuuden maksuttomuuden mahdollistaa sen päättyminen kello 17.oo, tilaisuus alkaa kello 15.30. Tulethan ajoissa paikalle.  Ilmoittautuminen päättyy 4.10. Tilaisuuteen mahtuu 30 nopeinta ProMarttaa.

Tilaisuus on varattu täyteen. Voit alla ilmoittautua jonottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.

www.johnnurmisensaatio.fi

Tapahtumarekisterin tietosuojaseloste


HUOM! Testaamme tässä tapahtumassa martat.fi-sivujen ilmoittautumisjärjestelmää, jossa paikka/lippu siirretään ensin ostoskoriin ja kuitataan kassalla.
Muista
1) valita ”lippujen määrä” (=1) alla ja
2) täyttää yhteystiedot huolellisesti molemmissa vaihessa – ensin ilmoittautumiseen ja sitten ”kassalle” – myös näissä ilmaisissa tapahtumissa.
Sähköpostiin tuleva vahvistus on automaattinen ja poikkeaa aikaisemmasta. Jos et saa vahvistussähköpostia, tarkista roskakori. Viestin lähettäjä on Martat, ja otsikko Martanpuoti lippusi.
Jos haluat peruuttaa tehdyn ilmoittautumisen, lähetä sähköpostia promartat@hotmail.com

Liput

5 saatavilla
Ilmoittaudun jonottamaan mahdollista peruutuspaikkaaMahdollisia peruutuspaikkoja tarjotaan jonoon ilmoittautuneille ilmoittautumisjärjestyksessä

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Loppuunmyyty!Vierailu John Nurmisen säätiöön

Sijainti kartalla

Aloitusaika
08.10. klo 15:30
Lopetusaika
08.10. klo 17:00
Paikka
Pasilankatu 2 Helsinki
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu