Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jouluinen kalankäsittelykurssi

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Tällä kurssilla opetellaan kalojen suomustamista, suolistamista, puhkomista, nylkemistä sekä fileoimista nahattomaksi ja ruodottomaksi. Käsitellyistä kaloista valmistamme jouluisen aterian hyödyntämällä monipuolisesti eri kypsennysmenetelmiä.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.
Lisätietoja: olga.aula@martat.fi

Aloitusaika
19.12.2017 klo 17:00
Lopetusaika
19.12.2017 klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 € – 60 €
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu