Ladataan Tapahtumat

Jouluinen kalankäsittelykurssi

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Tällä kurssilla opetellaan kalojen suomustamista, suolistamista, puhkomista, nylkemistä sekä fileoimista nahattomaksi ja ruodottomaksi. Käsitellyistä kaloista valmistamme jouluisen aterian hyödyntämällä monipuolisesti eri kypsennysmenetelmiä.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.
Lisätietoja: olga.aula@martat.fi

Liput

Loppuunmyyty!Jouluinen kalankäsittelykurssi / jäsenhinta50.00
Loppuunmyyty!Jouluinen kalankäsittelykurssi / muut60.00
Aloitusaika
19.12. klo 17:00
Lopetusaika
19.12. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 € - 60 €
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu