Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kalankäsittelyn alkeet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Tällä kurssilla opetellaan kalojen suomustamista, suolistamista, puhkomista, nylkemistä sekä fileoimista nahattomaksi ja ruodottomaksi. Käsitellyistä kaloista valmistamme herkullisen aterian hyödyntämällä monipuolisesti eri kypsennysmenetelmiä.

Tervetuloa oppimaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta!

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.
Lisätietoja kurssista: olga.aula@martat.fi

Aloitusaika
29.05. klo 17:00
Lopetusaika
29.05. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. 00180 Helsinki
Hinta
45 € - 55 €
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu