Ladataan Tapahtumat

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Kurssikerta sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.

Lisätietoja kurssista: hanna.salminen@martat.fi

 

Liput

9 saatavilla
Kalankäsittely, jäsenet50.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

9 saatavilla
Kalankäsittely, muut60.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
05.10. klo 17:00
Lopetusaika
05.10. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 € - 60 €
Tapahtuman tyyppi
, , ,
Jaa sivu