Ladataan Tapahtumat

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.

Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saa käyttöön paikan päältä.
Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään kurssille, voit pyytää jonkun muun tilallesi.

Lisätietoja: olga.aula@martat.fi

Kurssimyynti aukeaa jäsenille 15.11.2017 ja muille 1.12.2017.

Liput

10 available
Kalankäsittelyn perusteet / jäsenhinta50.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

10 available
Kalankäsittelyn perusteet / muut60.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
15.02.2018 klo 17:00
Lopetusaika
15.02.2018 klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. 00180 Helsinki
Hinta
50 € - 60 €
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu