Ladataan Tapahtumat

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saa käyttöön paikan päältä.
Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään kurssille, voit pyytää jonkun muun tilallesi.

Lisätietoja: marjo.ranta@martat.fi

Huom! Ilmoittautuminen avautuu ensin jäsenille 15.11. ja muille 1.12.

Liput

12 available
Kalankäsittely, jäsenhinta50.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
18.04.2018 klo 17:00
Lopetusaika
18.04.2018 klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 € - 60 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu