Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kalankäsittelyn perusteet – TÄYNNÄ

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

HUOM! Kurssilla käsiteltävät kalalajit vaihtelevat ja riippuvat kalan saannista.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.
  • Kokkaamme yhdessä ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat useita ruokaohjeita kotiin vietäväksi.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 €.

Ilmoittaudu kurssille

  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Jos olet ilmoittautunut etkä pääsekään kurssille, voit pyytää jonkun muun tilallesi.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.

Lisätietoja

marjo.ranta@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitset hinta marttajäsenille ja merkitset määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, ostat hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.

Sijainti kartalla

Aloitusaika
07.06. klo 17:00
Lopetusaika
07.06. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 € – 60 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu