Ladataan Tapahtumat

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

HUOM! Kurssilla käsiteltävät kalalajit vaihtelevat ja riippuvat kalan saannista.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään 16.10.2018 klo. 17 – 21.00
  • Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.
  • Kokkaamme yhdessä ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat useita ruokaohjeita kotiin vietäväksi.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 €.

Ilmoittaudu kurssille

  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.

Lisätietoja

marjo.ranta@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitset hinta marttajäsenille ja merkitset määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, ostat hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.

Liput

11 saatavilla
Kalankäsittely (hinta marttajäsenille)50.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Sijainti kartalla

Aloitusaika
16.10. klo 17:00
Lopetusaika
16.10. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 €-60 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu