Ladataan Tapahtumat

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen? Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään 18.9.2018 klo 17 – 21.00.
  • Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa.
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 €.

  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.

Lisätietoja

essi.kulju@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitset hinta marttajäsenille ja merkitset määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, ostat hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.

Liput

4 saatavilla
Kalankäsittelyn perusteet (hinta ei-marttajäsenille)60.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

4 saatavilla
Kalankäsittelyn perusteet (hinta marttajäsenille)50.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
18.09. klo 17:00
Lopetusaika
18.09. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. 00180 Helsinki
Hinta
50 € – 60 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu