Tapahtumat ja kurssit
Tule kursseille ja tapahtumiin oppimaan uutta!

- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kalankäsittelyn perusteet
Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?
Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.
Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.

Lisätietoja: marjo.ranta@martat.fi
Aiheeseen liittyvät Tapahtumat
- Aloitusaika
- 19.09.2017 klo 17:00
- Lopetusaika
- 19.09.2017 klo 21:00
- Paikka
- Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
- Hinta
- 50 € – 60 €
- Tapahtuman tyyppi
- maksullinen ruokakurssi