Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen?

Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.

 


Lisätietoja: marjo.ranta@martat.fi

 

Liput

3 available
kalankäsittelykurssi, muut60.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

3 available
kalankäsittelykurssi, jäsenhinta50.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
19.09. klo 17:00
Lopetusaika
19.09. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 € - 60 €
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu