Ladataan Tapahtumat

Kokkaa särkeä Lahti!


Haluatko oppia valmistamaan herkullista ruokaa särjestä sekä uusin  että perinteisin reseptein?

Särki  on aivan liian vähän hyödynnetty kalalaji. Se sisältää runsaasti proteiinia sekä muiden kalojen tapaan hyviä rasvoja ja d-vitamiinia. Särkikalojen hyödyntäminen on lisäksi ekoteko!

Tule kurssille oppimaan, kuinka valmistat herkullista ruokaa särjestä. Päijät-Hämeen kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja Ilkka Vesikko opettaa aluksi, kuinka särki käsitellään siten, että siitä saa herkullisia fileitä ruokapöytään. Samalla hän kertoo, miten särjen syöminen auttaa lähivesistöäsi.

Kurssipaikkana on Marttala, Laaksokatu 1 Lahdessa.

Sähköinen ilmoittautumisesi on SITOVA. Emme palauta maksusuoritusta, vaikka ilmoittautunut ei saavukaan kurssille. Kurssilainen voi lähettää tilalleen toisen osallistujan.

Martat järjestävät yhdessä Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman valtakunnallisen Vesistökunnostusverkoston kanssa Ruokaa särjestä –kurssin 8 eri paikkakunnalla keväällä ja syksyllä 2017.

Lisätietoa kurssista

Tutkija Sanna Vienonen, Suomen ympäristökeskus
sanna.vienonen@ymparisto.fi

Lue lisää valtakunnallisesta vesistökunnostusverkostosta

www.ymparisto.fi/vesistokunnostusverkosto
www.facebook.com/vesistokunnostusverkosto

www.syke.fi

 

Liput

Loppuunmyyty!Kokkaa särkeä-kurssi10.00

Sijainti kartalla

Aloitusaika
16.11. klo 17:00
Lopetusaika
16.11. klo 20:00
Paikka
Laaksokatu 1 15140 Lahti
Hinta
10 €
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu