Ladataan Tapahtumat

Kokkaa särkeä! Hämeenlinna

Haluatko oppia valmistamaan herkullista ruokaa särjestä sekä uusin  että perinteisin reseptein?

Särki  on aivan liian vähän hyödynnetty kalalaji. Se sisältää runsaasti proteiinia sekä muiden kalojen tapaan hyviä rasvoja ja d-vitamiinia. Särkikalojen hyödyntäminen on lisäksi ekoteko!

Kurssilla kokkaillaan särkeä ja samalla vesistökunnostuksen asiantuntijat kertovat, miten särjen syöminen auttaa lähivesistöäsi.

Martat järjestävät yhdessä Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman valtakunnallisen Vesistökunnostusverkoston kanssa Ruokaa särjestä –kurssin 8 eri paikkakunnalla keväällä ja syksyllä 2017. Paikalla n myös ELY-keskuksen  asiantuntija. Muiden paikkakuntien kurssiajat näet kurssiesitteestä
Kokkaa särkeä -kurssiesite

Lisätietoa kurssista
Tutkija Sanna Vienonen, Suomen ympäristökeskus
sanna.vienonen@ymparisto.fi

Lue lisää valtakunnallisesta vesistökunnostusverkostosta

www.ymparisto.fi/vesistokunnostusverkosto
www.facebook.com/vesistokunnostusverkosto

www.syke.fi

Liput

8 available
Kokkaa särkeä10.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
14.11. klo 17:00
Lopetusaika
14.11. klo 20:00
Paikka
Birger Jaarlin katu 21 Hämeenlinna
Hinta
10 €
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu