Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotitarveviljely-iltaretki, Joensuu, 15.8.

Tutustumme Kaksolan yrtti- ja marjatilaan sekä Liisa Räsäsen pihaan Viuruniemessä. Kaksolan tilalla on luonnonmukainen pieni yrttitarha, keidas keskellä maatilaa. Puolivilli helppohoitoinen puutarha, johon on koottu erilaisia mauste- ja lääkeyrttejä joukossa myös luonnonyrttejä eli rikkaruohoja. Puutarhaa koristaa lintuaiheinen suihkulähde, penkki ja sisääkäynnin pylväät.

Kaksolan tilalla on eri marjakasvien viljelyä ja mehuasema myyntipisteineen. Tilalla viljellään mansikkaa, vadelmaa, herukkaa, tyrniä, saskatoonia, karviaista ja pensasmustikkaa. Tilalta myydään kesäisin itsepoimintana monenlaisia marjoja ja suoramyyntinä mm. varhaisperunaa ja mehuja.

Toisen vierailukohteena on Liisa Räsäsen puutarha, joka on luova, rehevä kukkaispiha, jossa kasvaa monenlaisia perennoja.

Kokoonnumme Kaksolan tilalla klo 17  (osoite: Viuruntie 15, 83500 Outokumpu)

Retki järjestetään Luonnosta turvaa -hankkeeseen kuuluvana. Osallistumismaksu hankkeeseen retken osalta on 8,0€/hlö. Sisältää kohteiden esittelyt, itsekerätyn marjatuokkosen (0,5l), kahvit tarjottavan kera. Retkikohteisiin kuljetaan omin kyydein.

Ilmoittautuminen 14.8. mennessä. Ilmoitathan ruoka-allergiat kahvitarjoilua varten.

 

Liput

28 saatavilla
Ilmoittautuminen8.00

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Sijainti kartalla

Aloitusaika
15.08.2017 klo 17:00
Lopetusaika
15.08.2017 klo 21:00
Paikka
Viuruntie 15 83500 Outokumpu
Hinta
8 €
Tapahtuman tyyppi
, ,
Jaa sivu