Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kurssiryssäys, Eno

Kurssiryssäys on useamman marttayhdistyksen tai toimintaryhmän yhteinen kurssi-ilta, jossa voit osallistua useampaan kurssiin saman illan aikana ja tavata naapuriyhdistyksen marttoja.

Vuoden 2018 teema on Kotoisa arki, joka jakautuu aiheisiin ”Jälkiruoka” on järkiruokaa sekä Ikkunapuutarha kierrätysmateriaalein syksyisellä teemalla. Puutarhaosiossa tehdään mm. pieni syysasetelma.

Kurssiryssäyksen hinta jäsenille 15 € ja muille 20 €. Hinta sisältää 2 kurssia ja materiaalit. Kurssit maksetaan paikanpäällä (mieluiten pankkikortilla).Ryssäykset järj

Ikkunapuutarhatyöpajaan varten osallistujien toivotaan tuovan mukanaan 1 kirkkaan muovipullon kokoa 1,5/1 l/osallistuja, omaa tuunausta varten.

 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen rysäystä joko sähköpostitse: paivikki.rinne@martat.fi tai p. 050 448 1125.

 

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli et pääse osallistumaan ja peruutat tulosi viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssia, laskutamme puolet kurssin hinnasta.

Jos peruutus tehdään alle 7 päivää ennen kurssin alkua, tulee asiakkaan maksaa täysi hinta kurssista.

Ilmoittaudu tämän sivun alareunassa oleva lomakkeella. (Kirjoita kohtaan Määrä numero 1 ja täytä sen jälkeen esiin tuleva lomake; klikkaa sitten Lisää ostoskoriin.) Saatavilla kohta näyttää montako paikkaa on vielä vapaana. Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle paivikki.autioranta@martat.fi

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu tällä sivulla, voit myös ilmoittautua toimistolle soittamalla klo 10 – 15  puh. 050 448 1125.

Sijainti kartalla

Aloitusaika
03.10.2018 klo 17:00
Lopetusaika
03.10.2018 klo 20:30
Paikka
Enon Koulu, kotitalousluokka, Alapappilantie 6e 81200 ENO
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
, ,
Jaa sivu