Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kymenlaakson Marttojen Pikkujouluretki Mikkeliin 2.12.2017

Perinteinen pikkujouluretkemme suuntautuu tänä vuonna Mikkeliin. Aloitamme aamukahvilla Kahvila Nandassa, joka on suloinen sekamelska lämmintä tunnelmaa, kulttuuria ja kierrätystä.

Kahvittelun jälkeen on aikaa ostaa herkkuja kotiin Mikkelin Kauppahallista, josta löydät aitoja makuja maalta. Kauppahallissa on mm. Siiskosen kotileipomo, josta saa perinteiset käsintehdyt leivonnaiset ja leivät. Maalaispuodista voit ostaa lihajalosteet, makkarat, pateet ja hyytelöt. Kauppahalli sijaitsee Kauppakeskus Stellan yhteydessä kätevästi torin laidalla. Voit käväistä myös torilla, jossa on lauantaina kuukausimarkkinat.

Keskustasta siirrymme Kenkäveroon, jossa saamme alueen historiallisen esittelyn. Vanhaa tunnelmaa henkivässä Pappilaravintolassa nautimme ihania joulupöydän herkkuja. Aikaa on myös tutustua myös Kenkäveron myymälään, jossa on monipuolinen valikoima suomalaisia design-tuotteita, lähiruokaa ja muita joululahjoiksi/tuliaisiksi sopivia tuotteita.

Retken hinta martoille on 79 euroa, ei-jäsenille 84 euroa. Hinta sisältää matkat, kahvit suolapalalla, Kenkäveron esittelyn ja joulumenun sekä piirin oppaan palvelut.

Ilmoittaudu mukaan 30.10. mennessä katja.haimi@martat.fi tai p. 010 838 5650.

 

Aloitusaika
02.12.2017
Lopetusaika
02.12.2017
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu