Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähi-idän keittiöt PERUTTU

Lähi-idän alue on ollut tärkeä kaupankäynnin keskus Euroopan, Afrikan ja Aasian yhtymäkohdassa, mikä on osaltaan vaikuttanut Lähi-idän monipuolisen ruokakulttuurin muodostumiseen. Oliiviöljy, sitruuna, kikherneet, värikkäät kasvikset, paksut jogurttikastikkeet, tuoreet yrtit sekä intialaiset mausteet ovat ominaisia raaka-aineita Lähi-idän keittiössä. Kasvisruokien lisäksi myös lammas- ja kanaruoat ovat tyypillisiä.

Kurssilla valmistetaan muun muassa maukasta baba ghanoush-munakoisotahnaa, mausteista ras el hanout-kuskuslisäkettä, raikasta tabbouleh-salaattia sekä monia muita ruokalajeja, makeita jälkiruokia unohtamatta.

Tervetuloa makumatkalle Lähi-idän ruokakulttuuriin!

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.
Lisätietoja: olga.aula@martat.fi

Aloitusaika
17.08. klo 17:00
Lopetusaika
17.08. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
40 € - 50 €
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu