Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähi-idän keittiöt

Lähi-idän alue on ollut tärkeä kaupankäynnin keskus Euroopan, Afrikan ja Aasian yhtymäkohdassa, mikä on osaltaan vaikuttanut Lähi-idän monipuolisen ruokakulttuurin muodostumiseen. Oliiviöljy, sitruuna, kikherneet, värikkäät kasvikset, paksut jogurttikastikkeet, tuoreet yrtit sekä intialaiset mausteet ovat ominaisia raaka-aineita Lähi-idän keittiössä. Kasvisruokien lisäksi myös lammas- ja kanaruoat ovat tyypillisiä.

Kurssilla valmistetaan muun muassa maukasta baba ghanoush-munakoisotahnaa, mausteista ras el hanout-kuskuslisäkettä, raikasta tabbouleh-salaattia sekä monia muita ruokalajeja, makeita jälkiruokia unohtamatta.

Tervetuloa makumatkalle Lähi-idän ruokakulttuuriin!

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

Lipunmyynti suljetaan kaksi arkipäivää ennen kurssin alkua.
Ota kurssille mukaan omat sisäkengät. Essun saa käyttöön paikan päältä.
Jos sinulle tulee este, etkä pääsekään kurssille, voit pyytää tuttusi osallistumaan puolestasi.

Lisätietoja: olga.aula@martat.fi

Aloitusaika
25.11. klo 10:00
Lopetusaika
25.11. klo 13:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
40 €-50 €
Tapahtuman tyyppi
, ,
Jaa sivu