Ladataan Tapahtumat

Lahjakortti Uudenmaan Marttojen ruokakurssille

Lahjakortti Marttojen kokkikurssille ilahduttaa ja yllättää! Osta maistuva elämys perheenjäsenelle tai ystävälle. Lahjakortin saaja saa itse päättää kurssivalikoimastamme, mille ruokakurssille osallistuu.

Ruokakurssilla opitaan uutta

Kaikille suunnatut Uudenmaan Marttojen ruokakurssit tarjoavat osallistujille uusien taitojen ja tietojen oppimista. Kursseilla työskennellään rennossa ilmapiirissä pareittain tai ryhmissä. Kurssista riippuen on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, erilaisia ruoanvalmistustapoja, kuin makkaran valmistustakin. Kursseillamme koetaan onnistumisen iloja yhdessä tehden. Ruokaohjeet saa pitää itsellään, jotta ruokia voi valmistaa myös myöhemmin kotona. Ruokakurssi kestää teemasta riippuen 3,5 – 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan monipuolinen ateria. Tutustu kevään kurssiohjelmaan tästä.

Tehtyäsi tilauksen, voit täytää ja tulostaa PDF-muodossa olevan lahjakortin. Voit lähettää lahjakortin myös kätevästi sähköisesti. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lukien.

Toimi näin:

  1. Osta lahjakortti alla olevan lomakkeen avulla. Täytä lahjan saajan nimi sille varattuun kenttään. Lahjan saaja lunastaa lahjakorttinsa omalla nimellään ja lahjakortin tilausnumerolla tai lahjakortin ostajan nimellä.
  2. Lataa lahjakortti. Täytä vaaditut kentät ja tulosta tai lähetä se lahjan saajalle.
  3. Lahjan saaja voi tutustua kurssivalikoimaamme ja ilmoittautua haluammalleen kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaukset.uusimaa@martat.fi.

Liput

195 saatavilla
Lahjakortti50.00Lahjakortti Uudenmaan Marttojen ruokakurssille

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
01.03.
Lopetusaika
01.03.2020
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
50 €
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu