Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maistuvaa kyläjuhliin tulen ääreltä, Tuopanjoen kylätalo

 


Maistuvat muonitukset -koulutus pidettiin 21.4. sisätiloissa Joensuussa ja nyt elokuussa kokkailemme ulkona, tulien äärellä Juuassa. Päivän kouluttajana on keittiömestari Jouko Martikainen. Kurssilla tehdään mm. rosvopaistia ja loimukalaa lisukkeineen. Rosvopaistipaikka tehdään jo ennen kurssia. Kurssiaika on pitkä, koska rosvopaistin valmistus vaatii aikaa. Jos haluat nähdä kaikki valmistelut, kannattaa tulla paikalla jo klo 9. Ilmoita, jos tulet myöhemmin, viimeistään klo 12 on tärkeää olla paikalla. Kurssin lopuksi syödään yhdessä.

Koulutuksen järjestää Maistuvat kyläjuhlat -hanke ja se on tarkoitettu kaikille kylän ruokajuhlia jo järjestäneille, niitä suunnitteleville sekä kaikille, joille koulutuksesta on hyötyä kylien tapahtumissa. Koulutus, materiaalit ja yhdessä tehty ateria ovat maksuttomia osallistujille.

Kurssille ilmoittautuminen viimeistään 8.8. alempana tällä sivulla olevalla lomakkeella. (Kirjoita kohtaan Määrä numero ja täytä esiin tuleva lomake; klikkaa sitten Lisää ostoskoriin ja seuraa ohjeita.) Tai voit ilmoittautua myös puhelimitse: Tiina Anola-Pukkila p. 050 448 3321.

 

 

 

 

Sijainti kartalla

Aloitusaika
11.08.2018 klo 09:00
Lopetusaika
11.08.2018 klo 16:00
Paikka
Tuopanjoen kylätalo, Rantakyläntie 141 83985 Tuopanjoki
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu