Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ässäkokkikurssi, Joensuu

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) järjestää yhteistyössä Pohjois-Karjalan Marttojen kanssa Ässäkokki-kursseja. Tilaisuuksissa opetetaan lapsille arjen ruokataitoja ja satokausiajattelua.

Kurssit on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille, ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kurssien sisältö on Marttojen ja PKO:n yhteistä käsialaa. Kurssin kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmän ruokakaupat ovat opastaneet asiakkaitaan yhdessä Satokausikalenterin kanssa jo parin vuoden ajan. Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.  Sopivissa tilanteissa vertaillaan myös itse tehdyn ja valmiina ostetun ruoan hintoja.

Kurssit järjestetään Marttakeskuksessa Joensuussa. Ässäkokkikurssit ohjaa Pohjois-Karjalan Marttojen laillistettu ravitsemusterapeutti, kotitalousasiantuntija Ringa Remes. Hänellä on vankka kokemus nuorten kanssa toimimisesta, sillä hän on vuosien aikana antanut sadoille pohjoiskarjalaisille urheilijanuorille ravitsemustietoutta.

– Huippua päästä kokkaamaan yhdessä lasten kanssa, iloitsee Remes.

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa/kurssi. Kurssipaikkana on Marttakeskus osoitteessa Koskikatu 5-7, Joensuu. Ässäkokki-kurssit ovat valtakunnallinen kokonaisuus, jossa ovat mukana S-ryhmän alueosuuskaupat sekä Marttaliitto.

 

Liput

Loppuunmyyty!Kokkikurssi

Sijainti kartalla

Aloitusaika
29.08.2017 klo 15:30
Lopetusaika
29.08.2017 klo 18:30
Paikka
Marttakeskus, Koskikatu 5-7 80100 Joensuu
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
, , ,
Jaa sivu