Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikkelin Marttaklubi/ Barre-tunti

Löydä sisäinen balleriinasi

Marraskuun marttaillassa maanantaina 12.11.  klo 18.15-18.45 Heidi Heinisaari ohjaa meille Barre-tunnin Sport Forum’issa Raviradantiellä. Kokeilutunti on maksuton martoille, joten uskalla kokeilla jotain ihan uutta. Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 7.11. Tarja Hämäläiselle, puh 044 988 2115 tai sähköposti hamalainen.tarja.a(at)gmail.com.

Les Mills BARRE on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta; 30 minuutin tunti, joka vahvistaa tehokkaasti kehon syviä tukilihaksia ja jalkojen lihaksia. BARRE antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen tunnelman. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin. Aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita.

Tapahtuma on tarkoitettu Mikkelin Marttaklubin jäsenille sekä Marttaklubin jäsenyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia, joita käytetään Marttaklubin viestinnässä. Mikäli et halua sinua kuvattavan, kerrothan siitä etukäteen tapahtuman lisätietojen antajalle tai paikan päällä tapahtumassa.

Sijainti kartalla

Aloitusaika
12.11.2018 klo 18:15
Lopetusaika
12.11.2018 klo 18:45
Paikka
Kuukuskuja 4 50100 Mikkeli
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu