Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ProMartat kutsuu mukaan Viipurin matkalle 8.-10.9.2017

ProMarttojen Viipurin matkalla on vielä muutama paikka vapaana, joten kutsumme muut Uudenmaan marttayhdistykset mukaan Suomi 100 -juhlavuoden matkallemme tutustumaan historialliseen Viipuriin! Lähialuematkat on räätälöinyt meille upean matkaohjelman pitkäksi viikonlopuksi 8.-10.9. Matkan aikana tutustumme Viipurin historiallisiin nähtävyyksin ja vierailemme kulttuurikohteissa. Teemme myös retken Koiviston kauppalaan ja perinteiseen promartta-tyyliin nautiskelemme ruuasta, juomasta ja hyvästä seurasta! Yksityiskohtainen matkaohjelma hintoineen on liitteessä

Matka varataan suoraan Lähialuematkoilta ja maksetaan matkatoimistolle. Ohje matkan varaamiseen on liitteessä. Marttojen jäsen voi ottaa matkakumppanikseen myös ei-jäsenen. Muilta kuin ProMarttojen jäseniltä/toissijaisilta jäseniltä perimme matkatoimistolle maksettavan matkan hinnan lisäksi 50 euron lisämaksun, joka maksetaan suoraan yhdistyksen tilille. Lähetämme lisämaksusta erillisen laskun.
Paikkoja on rajoitetusti ja matka tulee varata viimeistään 22.6. Lisätietoja matkasta saat ProMartoista Tainalta (promartat@hotmail.com).

www.promartat.marttayhdistys.fi
www.facebook.com/ProMartat

Aloitusaika
05.06.2017 klo 08:00
Lopetusaika
23.06.2017 klo 17:00
Tapahtuman tyyppi
, ,
Jaa sivu