Ladataan Tapahtumat

Puutarhakoulutus, Vertaisohjaajia Karjalan kylille 11.10. klo 17-20

Vertaisohjaajia Karjalan kylille- hankkeessa on alkanut puutarhakoulutusosio. Johon voi vielä ilmoittautua mukaan. Illan teemana on  puutarhan ja kasvimaan syystyöt. Sekä mietitään myös hieman jo tulevaakin vuotta. Lisäksi jokainen kertoo miten kuluva kasvukaudella omat hyötykasvit ovat kasvaneet.

Mukaan voi vielä ilmoittautua, koulutuskerrat jatkuvat seuraavana vuonna. Tapahtumapaikasta ilmoitetaan sähköpostitse.

Toivomukset tulevalle vertaisohjaajalle ja sisältö pääpiirteissään:

Toivomuksia vertaisohjaaja-koulutuksiin tuleville:

Olet innostunut opiskeltavasta aiheesta ja olisit jatkossakin kiinnostunut olemaan apuna piirin neuvontatilaisuuksissa 1 tai 2 kertaa vuodessa. Voisit jakaa tietoa myös omassa kylässä/yhdistyksessä.

  • Muutama koulutusilta ja retki vuosina 2017  ja 2018,  pientä etäopiskelua välillä. Lisäksi vuonna  2018 osalla mahdollisuus lähteä mukaan Venäjän Karjalaan neuvontaretkelle harjoittelemaan vertaisohjausta. Lisäksi vertaisohjaajat pääsevät mukaan, kun venäjänkarjalaisten ryhmä tutustuu Pohjois-Karjalaan.
  • Vertaisohjaajiksi voi kouluttautua joko villiyrtti-, sieni- tai puutarha-aiheesta. Koulutuksessa voi hyödyntää Marttojen taitoavain-, harrastusmerkki- tai osaajapassi-opiskelua, jolloin hankkeesta saadaan sisältöä ja tukea opiskeltavaan aiheeseen ja ne tukevat näin toinen tosiaan.

 

Liput

10 saatavilla
Ilmoittaudu!

Ole hyvä ja täytä kaikki vaadittavat kentät

Aloitusaika
11.10. klo 17:00
Lopetusaika
11.10. klo 20:00
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu