Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokamatka Kauhajoelle

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna teemme ruokamatkan Kauhajoen ruokamessuille http://www.ruokamessut.fi Teemana on Musiikkia kaikkiruokaisille. Matkan varrella vierailemme lähiruokapaikoissa, maalaispuodeissa sekä piipahdamme muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Perillä tutustumme monipuolisiin eteläpohjalaisiin ruokamessuihin ja samaan aikaan järjestettäviin Eteläpohjalaisiin Speleihin  http://www.spelit.fi/!

Retkiohjelma

1. päivä pe 31.8.2018

Lähtö aamulla Joensuusta kohti Etelä-Pohjanmaata reittiä Kuopio-Viitasaari-Kyyjärvi.

Punaisen Tuvan Viinitila, Alajärvi. Noutopöytälounas, viinitilan esittely ja ostosmahdollisuudet viinimyymälässä.

Vierailu viinituvan naapurissa sijaitsevassa ylämaankarjan luomulihaa tuottavassa Koskenvarren Highlanderissa. Tilan esittely, ostosmahdollisuudet ja saatetaan nähdä laiduntavaa ylämaan karjaa.

 Majoittuminen Hotelli Cumuluksessa (muuttuu Scandic-hotelliketjuun toukokuussa) Seinäjoen keskustassa.

 

2. päivä la 1.9.2018

Kauhajoen Ruokamessut, messubussilla pääsee omaan tahtiin Kauhajoen keskustaan.

Mahdollisuus vierailla Tapion Lankakaupalla, avoinna klo 9-18

Ruokailu Sanssin kartanolla Syöminkien yön tunnelmissa

Illalla vapaata aikaa: Syöminkien yö Topeekan varrella ja Ojalan Pakarin kahvilan ympäristössä. Spelien ohjelma tulee aikanaan tänne: http://www.spelit.fi/ (mahdollisesti konsertti kirkossa tai muualla)

Majoittuminen Kauhajoen Krouvissa Kauhajoen keskustassa.

 

3. päivä su 2.9.2018

Alavuden Öljynpuristamo, jossa tutustuminen kylmäpuristetun rypsiöljyn valmistukseen sekä ostosmahdollisuudet ”Vietävän Hyvää” –lähituotteiden erikoismyymälässä. http://alavudenoljynpuristamo.fi/

Ruokailu Maatilamatkailu Kumpusessa, Petäjävedellä https://kumpunen.fi/ mahdollisuus ostaa luomutilan viljatuotteita.

Petäjäveden vanha kirkko, Unescon maailmanperintökohde.

Taukopaikat kotimatkalla reitillä Jyväskylä-Pieksämäki-Varkaus, perillä Joensuussa iltamyöhällä.

 

Retken hinta on 195 euroa ja se laskutetaan elokuussa. Retki sisältää kuljetuksen, majoituksen kahden hengen huoneessa, aamupalat, yhden aterian päivässä sekä ohjelmassa tällä hetkellä olevat tutustumiskohteet esittelyineen. Maistuvat kyläjuhlat -hanke osallistuu opintomatkan kustannuksiin. Matkalla ovat mukana Tiina Anola-Pukkila martoista ja Reeta Rönkkö MSL:stä. Ilmoittautuminen on sitova, katso peruutusehdot retkiohjelman lopusta. Ilmoittautuminen viimeistään 30.7.2008.

Retkellä poimitaan uusia maistuvia ideoita omiin kyläjuhliin ja matkanvetäjät tekevät ideoista koonnin yhteiseen käyttöön. Retkiohjelmaan voi tulla muutoksia ja aikataulu tarkentuu myöhemmin. Jos tulee uusia maksullisia retkikohteita, niin niihin on vapaaehtoista osallistua ja osallistujat maksavat ne itse retkihinnan lisäksi. Tarkempi retkiohjelma ja aikataulu lähetään osallistujille retkikirjeessä.

Retkelle ilmoittautuminen tapahtuu alempana tällä sivulla olevalla lomakkeella. (Kirjoita kohtaan Määrä numero 1 ja täytä sen jälkeen esiin tuleva lomake; klikkaa sitten Lisää ostoskoriin.) Saatavilla kohta näyttää montako paikkaa retkelle on vielä vapaana. Jos retki on täynnä, voit ilmoittautua varalle paivikki.rinne@martat.fi

Retken järjestää Maistuvat kyläjuhlat- hanke, lisätietoja: Tiina Anola-Pukkila, p. 050 448 3321

Peruutusehdot: Peruutustapauksissa noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja seuraavin peruutusehdoin: 30 vrk ennen lähtöä kulut 0 €, 28-22 vrk ennen lähtöä kulut 10% matkan hinnasta, 21-8 vrk ennen lähtöä kulut 50% matkan hinnasta, 7-2 vrk ennen lähtöä kulut 100% matkan hinnasta. Sairaus- ym. tapauksissa, retkeläinen voi hakea korvausta omasta matkavakuutuksestaan.

 

Aloitusaika
31.08.2018 klo 00:00
Lopetusaika
02.09.2018 klo 00:00
Hinta
Ilmainen
Tapahtuman tyyppi
, ,
Jaa sivu