Ladataan Tapahtumat

Ruskamatka Pohjois-Ruotsiin

Matkanjohtajana Marttaliiton hallituksen jäsen ja Savon Marttojen puheenjohtaja Sonja Haapakoski. Matkan hinta on 779 €/henkilö.

Alustava matkaohjelma

4.9.2018 Tiistaiaamuna varhain lähtö Mikkelistä ja Kuopiosta. Saapuminen illaksi Pajalaan, majoittuminen Smedjan hotelliin ja yhteinen päivällinen hotellin ravintolassa. Yöpyminen.

5.9.2018 Aamiainen ja hieman omaa aikaa. Lars Leevi Laestadiuksen museovierailu, mikäli sinne päästään. Sonjan vetämä kierros Pajalassa. Ajo Kiirunaan. Iltapäivä omaa aikaa. Majoittuminen Scandic Hotel Ferrumiin ja päivällinen hotellin ravintolassa. Yöpyminen.

6.9.2018 Aamiainen. Opastettu Kiirunan kiertoajelu aamupäivällä 2,5 -3 tuntia. Iltapäivällä mahdollisuus vaelluksille. Valitsemianne kohteita, jonne bussikuljetukset. Päivällinen hotellissa ja yöpyminen.

7.9.2018 Aamiainen. Klo 10:00 opastettu Kiirunan kaivoskierros. Iltapäivällä mahdollisuus vaelluksille. Valitsemianne kohteita/ tarkentuu, jonne bussikuljetukset. Päivällinen hotellissa ja yöpyminen.

8.9.2018 Aamiainen, jonka jälkeen lähtö Jällivaaran kautta kohti Haaparantaa. Iltapäivällä mahdollisuus vaikkapa tuliaisostoksiin Haaparannassa. Majoittuminen Haaparannan Kaupunginhotelliin ja päivällinen. Päivällinen hotellissa ja yöpyminen.

9.9.2018 Aamiainen ja kotimatkalle lähtö. Matkalla itse järjestämänne marttatapaaminen ja lounas ja kahvitaukoja (omakustanteisia). Illaksi Kuopioon ja Mikkeliin.

Katso tarkemmat tiedot oheisesta liitteestä: Ruskamatka Pohjois-Ruotsiin syksy 2018

Aloitusaika
04.09.
Lopetusaika
09.09.
Tapahtuman tyyppi
,
Jaa sivu