Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokkaa särkeä -ruokakurssi, Lappeenranta

Särkikalan pyytäminen ja hyödyntäminen on vesistöteko
Kotimaisen kalan syönti on ekologista!
Vinkkejä vähemmän käytettyjen luonnonkalojen, särjen ja lahnan käsittelyyn ja ruoaksi valmistamiseen

Tietoiskut teemalla: Syö kotimaista kalaa- Hoida terveyttäsi ja vesistöjä

Markus Tapaninen, Vesistösuunnittelija, Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja Raija Aura, Projektikoordinaattori, Lappeenrannan Ympäristötoimi

Kalaruokakurssi

Perehdytään kotitalousasiantuntija Riitta Sutisen opastuksella vähemmän käytetettyjen luonnonkalojen, särjen ja lahnan käsittelyyn ja käyttöön. Niistä saa hyvää kalaruokaa oikein valmistettuna. Täydennetään kurssimenua ajankohtaisilla villivihanneksilla.

Kurssimaksu 10 €

Ilmoittautumiset 28.4. mennessä
Lisätietoja etela-karjala@martat.fi

Tervetuloa!

Sijainti kartalla

Aloitusaika
09.05. klo 17:00
Lopetusaika
09.05. klo 20:00
Paikka
Valtakatu 45 53100 Lappeenranta
Tapahtuman tyyppi
, , ,
Jaa sivu