Tapahtumat ja kurssit
Tule kursseille ja tapahtumiin oppimaan uutta!

- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kokkaa särkeä -ruokakurssi, Lappeenranta
Särkikalan pyytäminen ja hyödyntäminen on vesistöteko
Kotimaisen kalan syönti on ekologista!
Vinkkejä vähemmän käytettyjen luonnonkalojen, särjen ja lahnan käsittelyyn ja ruoaksi valmistamiseen
Tietoiskut teemalla: Syö kotimaista kalaa- Hoida terveyttäsi ja vesistöjä
Markus Tapaninen, Vesistösuunnittelija, Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja Raija Aura, Projektikoordinaattori, Lappeenrannan Ympäristötoimi
Kalaruokakurssi
Perehdytään kotitalousasiantuntija Riitta Sutisen opastuksella vähemmän käytetettyjen luonnonkalojen, särjen ja lahnan käsittelyyn ja käyttöön. Niistä saa hyvää kalaruokaa oikein valmistettuna. Täydennetään kurssimenua ajankohtaisilla villivihanneksilla.
Kurssimaksu 10 €
Ilmoittautumiset 28.4. mennessä
Lisätietoja etela-karjala@martat.fi
Tervetuloa!
Aiheeseen liittyvät Tapahtumat
- Aloitusaika
- 09.05.2017 klo 17:00
- Lopetusaika
- 09.05.2017 klo 20:00
- Paikka
- Valtakatu 45 53100 Lappeenranta
- Tapahtuman tyyppi
- avoin kaikille, maksullinen ruokakurssi, ruoka, ruokakurssi