Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toscanalaisia makuja

Toscanan perinteikäs keittiö on maailmankuulu, eikä suotta! Toscanalainen ruoka on yksinkertaista ja se perustuu laadukkaisiin sesongin raaka-aineisiin. Erilaiset pavut, kasvikset ja yrtit muodostavat yhdessä lihan, juuston ja oliiviöljyn kanssa tämän herkullisen keittiön perustan.

Valmistamme kurssikerralla tuoretta pappardelle-pastaa, ribollitaa ja mehukasta panzanella-salaattia, cantuccini-keksejä ja paljon muuta.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.

Lisätietoja kurssista: marjo.ranta@martat.fi

Aloitusaika
18.05. klo 17:00
Lopetusaika
18.05. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Hinta
35 € - 45 €
Tapahtuman tyyppi
, ,
Jaa sivu