Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toscanan makuja – TÄYNNÄ

Toscanan perinteikäs keittiö on maailmankuulu, eikä suotta!

Toscanalainen ruoka on yksinkertaista ja se perustuu laadukkaisiin sesongin raaka-aineisiin.

Erilaiset pavut, kasvikset ja yrtit muodostavat yhdessä lihan, juuston ja oliiviöljyn kanssa tämän herkullisen keittiön perustan. Valmistamme kurssikerralla tuoretta pappardelle-pastaa, ribollitaa ja mehukasta panzanella-salaattia, cantuccini-keksejä ja paljon muuta.

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja monipuolisen aterian.

Lisätietoja: katri.pellikka@martat.fi

Lipunmyynti suljetaan kaksi arkipäivää ennen kurssin alkua.
Otathan kurssille mukaan omat sisäkengät. Essun saa käyttöön paikan päältä.
Jos sinulle tulee este, etkä pääsekään kurssille, voit pyytää tuttusi osallistumaan puolestasi.

Aloitusaika
17.01. klo 17:00
Lopetusaika
17.01. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A, 2 krs. 00180 Helsinki
Hinta
40 € – 50 €
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu