Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Villiinny yrteistä -kurssisarja

Luonto tarjoaa meille poimittavaksi ja syötäväksi monenlaisia kasveja ja yrttejä. Niiden maku ja ravintopitoisuus ovat usein paremmat kuin viljeltyjen kasvien. Tule kurssille oppimaan luonnonyrteistä ja niiden käytöstä.

Kurssi on kaksiosainen:

Ma 22.5. klo 17 Kokoonnumme Lastenpuutarha Piparmintussa os. Laulunmaankatu 20. Tunnistamme luonnonyrttejä ja puhumme niiden keräämisestä ja käytöstä. Huom! Lastenpuutarhalle ei voi tulla autolla. Autot jätetään Laulunmaankadun varteen (ennen Laulunsiltaa).

Ti 23.5. klo 17 Ruokakurssi luonnonyrteistä os. Tampellan esplanadi 7. Valmistamme luonnonyrteistä herkullista ruokaa.

Kurssisarjan hinta on 40€ sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, ruoanvalmistustarvikkeet sekä ruokailun yhdessä valmistamistamme luonnonyrteistä.

Huom! Verkkosivu-uudistuksen vuoksi sähköinen ilmoittautuminen ei valitettavasti ole vielä mahdollista. Ilmoittaudu puhelimitse toimistolle ja saat tilinumeron ja viitenumeron kurssimaksun maksamista varten.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset toimistolle puh. 050 370 2139 (ei tekstiviestejä).

Jos olet jo ilmoittautunut vanhojen verkkosivujen kautta, ilmoittautumisesi on kunnossa. Jos sinulla tulee kysyttävää ilmoittautumisestasi, olethan yhteydessä toimistollemme.

Sijainti kartalla

Aloitusaika
22.05.2017 klo 17:00
Lopetusaika
23.05.2017 klo 21:00
Paikka
Laulunmaankatu 20 33100 Tampere
Tapahtuman tyyppi
, , , , ,
Jaa sivu