Kotimaiset sesongit – Syksy
Syksy on suomalaisten raaka-aineiden juhla-aikaa: parhaimmillaan ovat useat kotimaiset kasvikset, hedelmät ja sienet, riistaa unohtamatta. Tällä kurssilla valmistamme maittavan aterian siitä, mikä juuri tällä hetkellä on parasta.

Lisää kasvisruokaa arkeen – vegeherkkuja
Haluatko saada ideoita ja vinkkejä, miten kasvisruokaa voisi helposti tuoda osaksi arjen ruokailua? Tällä kurssilla opetellaan valmistamaan helppoja ja nopeita kasvisruokia, joista koostamme herkullisen ateriakokonaisuuden. Lisäksi saat tietoa kasvisruokailijan ravitsemuksesta ja erilaisista proteiininlähteistä. Tule ja inspiroidu vegestä!

Maistuvat merenelävät
Merenelävistä saa loihdittua monenlaisia herkullisia ruokia. Erilaiset meren antimet kuten scampit ja simpukat ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Merenelävät ruokakurssilla perehdymme erilaisten merenelävien käsittelyyn ja niiden ruoaksi valmistamiseen. Valmistamme kurssikerran aikana monipuolisen aterian alkupaloista jälkiruokaan.

Ranskalaiset leivokset
Maailmankuulun ranskalaisen pâtisserien herkut kutsuvat sinut uudelle ranskalaisten leivosten kurssille! Kurssilla leivomme perinteisiä ranskalaisia konditoriatuotteita kuten suloisia madeleine-muffinsseja, värikkäitä macaroneja ja suussasulavia éclair-tuulihattuja. Valmistamme yhteiseen kahvipöytään myös pientä suolaista ranskalaisittain.

Sirkkoja lautasella
Kinnostaako hyönteisruoka? Hyönteiset ovat ruokakulttuurimme uusin tulokas. Kurssillla pääsette yhdessä tutustumaan hyönteisten käyttömahdollisuuksiin ruoanvalmistuksessa ja maistelemaan sirkoista valmistettuja ruokia. Kurssilla valmistetaan herkullinen maistelumenu. HUOM! Äyriäisille, nilviäisille ja pölypunkeille allergiset henkilöt voivat saada allergisen reaktion elintarvikkeina nautittavista hyönteisistä.

Jaa sivu