Chileläinen illallinen
Chilen kalatoreille on vaikea vetää vertoja – onhan maalla lähes 4300 kilometriä pitkä rantaviiva! Monien kala- ja äyriäislajien lisäksi myös avokado, sitruuna, maissi ja tuoreet yrtit ovat ominaisia raaka-aineita chileläisessä keittiössä. Kurssilla valmistetaan herkullisia ruokalajeja muun muassa merenelävistä, kuten paila marina -keittoa, katkarapu-juustoempanadoja sekä gratinoituja parmesan-simpukoita.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään tiistaina 03.09.2019 klo 17.00 – 20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
- Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
- Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.5. ja muille 29.5.
- Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
- Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
Muuta huomioitavaa
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
- Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
- Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
- Siirry maksamaan.