Etiopian makuja- TÄYNNÄ!
Kiinnostavan ruokamaan Etiopian keittiön peruselementit ovat hapan ja mausteinen makumaailma, runsas kasvisten käyttö ja pitkään haudutetut liharuoat. Berbere-maustesekoitus antaa ruoalle punaisen värin ja tulisen maun. Tule ihastumaan happamaan injera-leipään ja maukkaisiin wot-patoihin!
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään maanantaina 18.11. klo 17.00–20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
- Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kurssin ruokaohjeet ovat tulosta Marttojen yhteistyöprojektista etiopialaisen naisjärjestön kanssa.
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
- Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.5. ja muille 29.5.
- Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
- Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
Muuta huomioitavaa
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
- Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
- Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
- Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
- Siirry maksamaan.