Ladataan Tapahtumat
Aloitusaika
17.12.2021 klo 14:00
Lopetusaika
12.06. klo 23:30
Tapahtuman aihe
leivonta, ruokaperinteet

Hapanleivän juuri

Tilaa Uudenmaan Marttojen yli 60 vuotta vanhaa ruisjuurta tai vaaleaa hapanleivän juurta ja leivo kotona maistuvia juurileipiä tai anna kuivattu ja pakattu hapanjuuri lahjaksi ystävälle.

Myynnissä on kahta erilaista kuivattua juurta: ruisjuuri, jolla voit leipoa perinteistä ruisleipää sekä vaalea hapanjuuri, jolla leivotaan maukkaita vaaleita juurileipiä. Paketti sisältää 30 g kuivattua juurta paperipussissa sekä juuren käyttöohjeen. Juuren hinta on 20 €. Hinta sisältää postituskulut. Juurta postitetaan kerran viikossa.

Näin ostat hapanjuuren:

  1. Osta leivänjuuri ostamalla lippu Ilmoittaudu mukaan -otsikon alta. Valitse Lisää osallistuja.
  2. Valitse Lipun tyyppi sen mukaan, ostatko ruisjuuren vai vaalean hapanjuuren.
  3. Täytä lomakkeeseen omat tietosi. Syötä juuren saajan nimi, puhelinnumero sekä toimitusosoite Lisätietoja-kenttään. Huom! Kaikki edellä mainitut tiedot tarvitaan toimituksen postitusta varten.
  4. Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman juuren, valitse alhaalta Lisää osallistuja ja täytä tiedot.
  5. Siirry maksamaan.

Huom! Postitamme juurta kerran viikossa. Postitusaika on 1-3 päivää. Juuren toimitusaika on kokonaisuudessaan 2-10 päivää.

Mikäli tilaat isomman määrän juuria (10 kpl tai enemmän) olethan meihin yhteydessä tilaukset.uusimaa@martat.fi, niin varmistamme  juurien saatavuuden sekä toimitusajan.

 

Paikkoja jäljellä / Tickets left:

1