Takaisin tapahtumalistaukseen

Kalankäsittelyn jatkokurssi: hauen fileointi

Hauki on edullinen, ekologinen ja hyvänmakuinen valinta lautaselle, mutta miten ihmeessä hauesta saisi poistettua ne kuuluisat y-ruodot? Tällä kalankäsittelyn jatkokurssilla opitaan fileoimaan hauki täysin ruodottomaksi ja valmistamaan siitä monia herkullisia ruokia. Valmistamme kurssilla muun muassa sisilialaista kalapataa, haukitikkareita ja thaimaalaisia haukipyöryköitä.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään torstaina 10.11.2022 klo 17.00–21.00.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 70 €, marttajäsenille 60 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.

Kurssille ilmoittautuminen

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
  • Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 16.5.2022 klo 8.00 ja muille 1.6.2022 klo 8.00.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.

Muuta huomioitavaa

  • Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
  • Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

olga.aula@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  • Siirry maksamaan.