Takaisin tapahtumalistaukseen

Kalankäsittelyn perusteet – TÄYNNÄ

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen? Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään 11.3.2019 klo 17.00 – 21.00.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa.
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

katri.pellikka@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille ja merkitse määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, osta hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.

Hinta

60