Ladataan Tapahtumat

Kalankäsittelyn perusteet

Haluaisitko saada ohjeistusta kokonaisen kalan käsittelyssä? Tai kaipaatko kenties uusia ideoita kalaruokien valmistamiseen? Kurssilla opetellaan käsittelemään erilaisia sesongin kaloja esimerkiksi suomustamalla, suolistamalla sekä fileoimalla nahattomaksi ja ruodottomaksi. Kaloista valmistetaan monipuolinen ateria eri kypsennysmenetelmiä käyttäen.

HUOM! Kurssilla käsiteltävät kalalajit vaihtelevat ja riippuvat kalan saannista.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään 23.05.2019 klo 17.00 – 21.00.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

marjo.ranta@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

  • Tapahtumaan ilmoittaudutaan ostamalla lippu.
  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Täytä kaikki tiedot, myös Allergiat-kohta.
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  • Siirry maksamaan.

Paikkoja jäljellä:

1
Aloitusaika
23.05. klo 17:00
Lopetusaika
23.05. klo 21:00
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Tapahtuman tyyppi
, , , ,
Jaa sivu