Marokon makuja
Tee yhden illan makumatka Pohjois-Afrikkaan! Marokkolainen ruoka pehmeän mausteista, ja siinä maistuu esimerkiksi korianteri, kaneli, pippurit sekä sitruuna. Valmistamme kurssilla muun muassa tagine -pataruokaa karitsasta ja kasviksista sekä chermoula –tahnalla maustettua kalaa. Lisukkeeksi teemme Marokon kansallisruokaa kuskusia, jota voi maustaa monin eri tavoin. Illan päätteeksi nautimme minttuteetä ja pieniä makeita leivonnaisia.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään maanantaina 21.3. klo 17.00–20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
- Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
- Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
- Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.11. ja muille 1.12.
- Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
Muuta huomioitavaa
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
- Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
- Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
- Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
- Siirry maksamaan.