Takaisin tapahtumalistaukseen

Mediamartta-koulutus

Tule vahvistamaan tietojasi ja taitojasi yhdistyssivujen päivittämisessä. Vaikka yhdistyksesi olisi jäsenmäärältään pieni, on hyvä, että yhdistys löytyy martat.fi-verkkopalvelussa. Tässä koulutuksessa keskitymme tapahtuman luontiin ja tapahtuman sisältömarkkinointiin esimerkiksi some-kanavissa. Kouluttajana toimii tuttuun tapaan Susanne Ranta-Kiiski yhdessä Uudenmaan piirin mediamartta Elina Sydänmaanlakan kanssa.

Koulutuspaikat täyttyvät nopeasti, joten toimi heti! Kaikki yhdistysten nykyiset ja tulevat mediamartat ovat tervetulleita mukaan.

Ajankohta

Koulutus on maanantaina 7.10.2019 klo 16.15-20.00
HUOM! Aloitamme klo 16.15 ”Kysy yhdistyssivuista -klinikalla”, jolloin käymme läpi yleisiä yhdistyssivuihin liittyviä haasteita – kysy, minä autan -sabluunalla. Klo 17 aloitamme illan teeman: tapahtumat.

Paikka

Saksalainen koulu, Malminkatu 14, luokka 520

Koulutuksen sisältö

  • tapahtumien luonti
  • tapahtumakalenteri
  • (+ sisällön jakaminen ja tuottaminen sosiaaliseen mediaan, jos on aikaa).

Muuta huomioitavaa

Oma kannettava tietokone mukaan, samoin muistiinpanovälineet. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia yhdistyksenne sivujen päivittämistä varten, pyydäthän ne osoitteesta: martat.verkkouudistus@martat.fi

Lisätietoja

mediamartat.uusimaa@martat.fi

Olethan jo mukana Yhdistyssivut kuntoon -kampanjassa?

Yhdistyssivujen ylläpitäminen ja päivittäminen ei ole vaikeaa, kun asioita opettelee pala kerrallaan. Olethan jo mukana Yhdistyssivut kuntoon -kampanjassa? Lue lisää ja tule mukaan! 

Tilaa Mediamarttojen infokirje ja tule mukaan yhteisöömme!

Siirry tilaamaan >

Mediamarttojen koulutustunnelmia

Mediamartta-koulutustapahtumat ovat kiertäneet viime kevään aikana ympäri Suomea. Katso koulutustunnelmat!