Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mediamarttojen koulutus- Päivitetään yhdistyssivuosaaminen

Kovan kysynnän vuoksi järjestämme uuden koulutuksen Uudenmaan yhdistysten mediamartoille lauantaina 13.4. klo 11-15. Lähde mukaan oppimaan uutta ja päivittämään tiedot ja taidot ajan tasalle!

HUOM! Kaikki yhdistysten mediamartat voivat ilmoittautua mukaan. Jos koulutus täyttyy, etusijalla ovat kuitenkin ne, jotka eivät osallistuneet tammikuun koulutukseen.

Yhdistyssivujen ylläpitäminen ja päivittäminen ei ole vaikeaa, kun asioita opettelee pala kerrallaan. Jokainen yhdistys tekee sitä omilla resursseillaan. Tärkeintä on, että sivujen kanssa ajatellaan yhdistyksen nykyisiä ja tulevia jäseniä. Jokainen taatusti ilahtuu, kun yhdistyksen toiminnasta löytyy helposti tietoa ja sivuilla on elämää, esimerkiksi kuvia sekä videoita tapahtumistanne.

13.4. järjestettävä yhdistyssivukoulutus sopii kaikille yhdistysten mediamartoille – myös niille, jotka vasta harkitsevat tämän tehtävän vastaanottamista. Jos yhdistyksessäsi on www-sivuista ja sisällöistä kiinnostunut potentiaalinen mediamartta, pyydä hänet mukaan koulutukseen! Mukaan mahtuu 24 oppijaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.3.2019 täyttämällä ilmoittautumislomake. Lomakkeella voit myös kertoa toiveistasi koulutuksen sisältöön liittyen.  Koulutus järjestetään Helsingissä Kampissa. Lähetämme tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.

Kouluttajana toimii Susanne Ranta-Kiiski, Marttaliitosta

Kysy lisää mediamartat.uusimaa@martat.fi

Aloitusaika
13.04. klo 11:00
Lopetusaika
13.04. klo 15:00
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu