Takaisin tapahtumalistaukseen

Pohjois-Italia- TÄYNNÄ!

Vahvan ruokaperinteen omaavasta Pohjois-Italiasta ovat kotoisin monet kuuluisat raaka-aineet, kuten parmesaani, gorgonzola, parmankinkku ja balsamietikka. Kurssikerralla tutustumme alueen ruokakulttuuriin ja valmistamme muun muassa täyteläistä sahramirisottoa, pesto genovesea ja hasselpähkinätorttua. Polentaa unohtamatta!

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään tiistaina 16.11.2021 klo 17.00–20.30. 
  • Kurssi pidetään HelsingiKampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. 
  • Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun). 
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi. 
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä. 

Kurssille ilmoittautuminen 

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.  
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä. 
  • Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa 1.6.2021.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.  

Muuta huomioitavaa 

  • Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä. 
  • Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi. 

Lisätietoja 

marjo.ranta@martat.fi 

Näin ostat paikan kurssille  

  • Valitse Lisää osallistuja.  
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille. 
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat. 
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja. 
  • Siirry maksamaan.