Sri Lankan makuja
Sri Lankan paratiisisaari on kuuluisa paitsi upeasta luonnostaan myös maukkaista ruuistaan! Tyypillisiä raaka-aineita srilankalaisessa keittiössä ovat kookos, chili, intialaiset mausteet, kala, kasvikset ja trooppiset hedelmät. Kurssilla tulevat tutuiksi muun muassa sour fish curry, dhal-linssicurry, maukas pol sambol -lisuke sekä tyypillinen srilankalainen katuruoka kottu roti.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään 12.3.2019 klo 17 – 20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa.
- Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
- Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
- Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Muuta huomioitavaa
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille ja merkitse määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, osta hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.
Hinta
50