Piirin mediamartat kouluttavat ja opastavat jäseniä ja yhdistyksiä martat.fi käytössä ja kotisivujen rakentamisessa. Jokainen mediamartta auttaa ja aktivoi oman alueensa yhdistysten mediamarttoja yhdistyssivujen luomisessa, hyödyntämisessä ja käytössä sekä sosiaalisen median käytössä ja tilien luomisessa. Voit tilata mediamartan vierailulle omaan yhdistykseen.

Sovi tapaaminen mediamartan kanssa

Tapaaminen sovitaan suoraan yhdessä  piirin mediamartan kanssa. Tapaaminen voidaan järjestää esim. kahvilaan tai yhdistyksen kokoontumispaikkaan. Piirin mediamartta ei tee sivuja yhdistykselle, vaan jokaisella yhdistyksellä on oltava oma mediamartta sekä tunnukset sivujen muokkaamista varten.

Piirin mediamarttojen toiminta-alueet ja yhteystiedot

Elina: alue Helsinki, Lohja, Kirkkonummi sekä Sipoo- Loviisa, Kerava- Mäntsälä  elina.sydanmaanlakka@gmail.com, puh. 050 5389 346

Leni: alue Läntinen Uusimaa leenablomvall@hotmail.com

Marita:alue Itä- Helsinki, Kulosaari ja Viikki marita.manninen@gmail.com

Liisa: alue Vantaa liimarmyl@gmail.com, puh. 040 527 3886

Raili: alue Vihti ja Karkkila railim@hotmail.com, puh. 040 500 7410

 

Ota yhteyttä!

Käyttäjätunnuksien tilaaminen

Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi sivuille, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta tunnukset@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi, kotipaikkakunta sekä yhdistyksen muut yhteystiedot. Käyttäjätunnukset annetaan yhdistyksen mediamartalle (samoja tunnuksia voi tietysti käyttää useampi). Tunnus on yhdistyskohtainen eikä henkilökohtainen, suosittelemme teitä luomaan henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen sijaan yhdistykselle oman sähköpostiosoitteen.

Ota yhteyttä mediamartat.uusimaa@martat.fi

Seuraa meitä somessa

Tutustu myös muihin vapaaehtoistoiminnan muotoihin!