Tunnetko jo mediamartan?

Uudenmaan Marttojen mediamartat kouluttavat ja opastavat jäseniä ja yhdistyksiä martat.fi käytössä ja kotisivujen rakentamisessa.

Olemme kouluttaneet seitsemän vapaaehtoista mediamarttaa. Jokainen mediamartta auttaa ja aktivoi oman alueensa nettivastaavia yhdistyssivujen luomisessa, hyödyntämisessä ja käytössä. Voit tilata mediamartan vierailulle omaan yhdistykseen.

Sovi tapaaminen mediamartan kanssa

Tapaaminen sovitaan suoraan yhdessä mediamartan kanssa. Tapaaminen voidaan järjestää esim. kahvilaan tai yhdistyksen kokoontumispaikkaan. Mediamartta ei tee sivuja yhdistykselle, vaan jokaisella yhdistyksellä on oltava oma yhdistyssivuvastaava sekä tunnukset sivujen muokkaamista varten.

Käyttäjätunnuksien tilaaminen

Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi:hin, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta aino.posti@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi sekä yhdistyksen yhteystiedot. Koska tunnus on yhdistyskohtainen eikä henkilökohtainen, suosittelemme teitä luomaan henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen sijaan yhdistykselle oman sähköpostiosoitteen.

Haluaisitko itse ryhtyä mediamartaksi tai tietää lisää?

Ota yhteyttä mediamartat.uusimaa@martat.fi

Seuraa meitä somessa

Kuvatunnelmia mediamartta-koulutuksesta

Tutustu myös muihin vapaaehtoistoiminnan muotoihin!

Jaa sivu