Yhdistyksen nettivastaava

Jokainen yhdistys tarvitsee yhdistyssivuvastaavan, joka saa oikeuden päivittää sivuja. Käyttäjätunnukset annetaan vain yhdelle henkilölle (samoja tunnuksia voi tietysti käyttää useampi). Jos et vielä ole ilmoittanut yhdistyksen nettivastaavaa, tee se nyt. Suosittelemme luomaan yhdistykselle oman sähköpostin, jota käytetään yhdistyksen toiminnassa, myös yhdistyssivujen päivittämisessä. Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi sivuille, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta aino.posti@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi sekä yhdistyksen yhteystiedot.

Yhdistyssivujen päivittäminen

Kun saat sähköpostiisi linkin, voit mennä luomaan tunnukset. Kun olet luonut oman profiilin, pääset päivittämään yhdistyssivua. Täältä löydät ohjeet sivun päivittämiseen.

Yhdistyssivut

Ennen kuin saat tunnukset, voit käydä katsomassa oman yhdistyksen sivua. Kaikki yhdistyssivut löydät täältä.  Esimerkkiyhdistyksemme Myllypuron Marttojen kanssa on kokeiltu jo päivittämisen kakkosvaihetta. Tutustu Myllypuron Marttojen sivuun täällä.

Tarvitseko apua sivujen päivittämisessä?

Mikäli tarvitset apua sivujen päivittämisessä, Uudenmaan Marttojen mediamartat auttavat. Katso näiltä sivuilta kuka on oman aleesi mediamartta. Sovi tapaaminen aina suoraan mediamartan kanssa.

Jaa sivu